תקציר המתכון: בורקס פרחים עם בשר משגעעע🫶סיון אסולין מלול🫶
קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
בורקס פרחים ממולא בבשר
חב' דפי פילו
תרסיס שמן
קילו בשר
חצי קילו כבד
קופסאת פיטריות שמפיניון
כוסברה קצוצה
3 בצל קצוץ סגול
לנקות את הכבד, למלח ולצלות 2 דקות מכל כיוון באש גלוייה
לשטוף את הכבד לאחר שמתקרר ולחתוך לחתיכות קטנות
לטגן את כל הבצל חתוך לקוביות קטנות
עד להזהבה ואז להוסיף את הבשר תוך כדי מעיכה לפירורים, שהבשר משנה את צבעו נוסיף את הכבד הכוסברה והתבלינים הבאים: מלח, כמון, פלפל גרוס וכף גדושה רסק עגבניות כף אבקת מרק עוף לערבב לאיחוד טעמים.
לצורה של הבורקס בתבנית 26 לא משנה הצורה ניקח עלה של דף פילו נרסס בזפריי שמן לאחר מכן נתפוס את המרכז נרים מעט ונתחיל לסובב עד שהעלה נהיה פרח, למעלה במרכז, לסגור את השוליים שנשארו כלפיי המרכז על הבשר ונהפוך...ראו תמונות
לרסס מעל כל פרח ספריי שמן לפזר שומשום ולאפות על חום 180 מעלות להזהבה.