לןגן

אנטיפסטי

מאת: אתי ממן, פורסם: 27/07/2015 | 22:18
אנטיפסטי

תקציר המתכון: אוכלים בריא!

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 10, זמן הכנה: 40 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

רוטב

אופן הכנה

  1. חותכים את הירקות לפלחים עבים, מעבירים לתבנית אלומיניום גדולה.

  2. מערבבים את כל המצרכים של הרוטב, שופכים על הירקות ומכסים עם נייר כסף, מכניסים לתנור 170 מעלות לשעה, מסירים את נייר הכסף ומשאירים בתנור לעוד חצי שעה, או עד שהירקות משחימים.