לןגן

"סכינא" (חמין) של אמא....

מאת: Shuly Asulin Karasin, פורסם: 27/07/2015 | 21:26
"סכינא" (חמין) של אמא....

תקציר המתכון: חמין עם קציצת מעמארה הכי פיצוץ שיש!!! וואי וואי איזה ריח יש לי בבית.....

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 8, זמן הכנה: 14 שעות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לחמין

למעמארה

אופן הכנה

  1. לילה לפני להשרות חומוס ושעועית עם מים רותחים למחרת... להניח בסיר חשמלי את השעועית והחומוס שהשרינו למשך הלילה מעל את התפוחי אדמה והשום בצל והביצים השטופות ומעל את הבשר בקערה נפרדת להרתיח קומקום מים למזוג לקערה 8-10 כוסות לערבב את כל התבלינים של החמין ביחד ולשפוך מעל הסיר לבנתיים.. לערבב את כל המצרכים לקציצות בשר לקשור עם בד מוסלין להניח מעל הסיר בשקית קוקי קטנה להכניס 1 כוס אורז שטוף 2 כוסות מים קרים מלח ופלפל וקורט קינמון לקשור מעל כשאתן משאירו קצת אויר בשקית ולהניח מעל לסגור עם מכסה ולבשל על גבוה 13 שעות לבדוק מידי פעם שיש נוזלים בסיר כל סיר יש לו את החימום שלו אז תמיד לבדוק את הנוזלים בסיר אם לא נשארו הרבה נוזלים לפני הזמן המוקצב אז להוסיף כוס וחצי מים חמים

  2. בתאבון ובהצלחה

  3. אם אין סיר חשמלי אפשר על הגאז או בתנור בתנור ועל הגאז בשעתיים הראשונות לבשל על גבוהה ואז להנמיך את הלהבה לחום נמוך 9-7 שעות בתנור לחמם על 180 מעלות בשעתיים הראשונות ולהוריד את החום ל 130 ל 7-9 שעות