לןגן

אגרולים..

מאת: Shuly Asulin Karasin, פורסם: 27/07/2015 | 21:03
 אגרולים..

תקציר המתכון: חגיגת אגרולים ב2 טעמים... בשר ופטריות ולחבר'ה שאוכלים רק ירקות הכנתי אגרול צמחוני.... יאמי יאמי.....

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 16, זמן הכנה: 60 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מתכון לאגרול צמחוני

למילוי בשר ופטריות

אופן הכנה

  1. למילוי צמחוני: במחבת גדולה על להבה בינונית להוסיף שמן זית לדקה ואז להוסיף את הבצל ולבשל ל מספר דקות על להבה נמוכה....להוסיף פטריות ולבשל דקה...להוסיף גזר ולבשל 5 דקות להגביר את הלהבה לבינוני... לאחר שהגזר. .בשל אל דנטה... להוסיף את הקישוא ל 2-3 דקות לתבלן עם כל התבלינים ל 1 דקה ולהוריד מהאש... ו-ז-ה מ-ו-כ-ן !!! לקרר לטמפ חדר... לפני המילוי של עלי האגרול.

  2. במחבת על להבה בינונית להוסיף שמן זית לדקה ואז את הפטריות. והיין לבשל על להבה נמוכה בינונית 5 דקות עד להתרככות הפטריות. למזוג לקערה לתוך אותה מחבת להוסיף את הבשר בקר ולבשל 10 דק עד להתרככות ושהנוזלים כמעט התאדו... לא לבשל יותר מידי את הבשר...להוסיף את השום הכתוש והתבלינים לבשל עוד חמש דקות וזה מוכן... לקרר לפני המילוי

  3. למלא את עלי האגרול לפי תמונות ההמחשה... במחבת להוסיף שמן קנולה או שמן בוטנים 2 כוסות לטגן את האגרול משני צידיו ולהגיש חם.... עם רוטב שומשום ולימון ו טחינה

  4. להכנת השקים: בתבנית למפינס לשמן טיפה עם מרגרינה מומסת... להכניס לתוך גומחה עלה של אגרול להבריש עם המרגרינה המומסת ולסגור את השק ראו תמונה לקשור בגבעול של בצל ירןק או פטרוזיליה להבריש מעל ולאפות על חום של 190 מעלות ל 15-20 דקות