לןגן

פשטידת תפוחי אדמה

מאת: אורית לוי, פורסם: 24/04/2024 | 10:56
פשטידת תפוחי אדמה

תקציר המתכון: מתאימה לפסח, מתחסלת בדקות, אחת הטעימות

קטגוריה: פסח, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחמם תנור 180 מעלות רגיל

  2. במחבת לטגן ב- 3 כפות שמן את הבצל הקצוץ להזהבה ולהניח בקערה.

  3. לגרד את תפוחי האדמה הקלופים במגרדת גסה, לסחוט היטב מנוזלים ולהוסיף לקערת הבצל.

  4. להוסיף את הביצים, את התבלינים ואת השמן. לערבב היטב.

  5. להניח נייר אפייה בתבנית אינגליש קייק ולשמן מעט את הנייר.

  6. למזוג את העיסה לתבנית ולדפוק על השולחן כדי שהעיסה תמלא את התחתית.

  7. לאפות שעה או מעט יותר עד הזהבה.

  8. להוציא ולקרר.

  9. לחלץ מהתבנית עם נייר האפייה ולהפוך אותה על צלחת הגשה בעדינות כך שהחלק הזהוב יהיה מלמעלה.