תקציר המתכון: מושלמת לפסח, נימוחה וקלה
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
לחמם תנור 180 מעלות רגיל
לשמן תבנית עגולה בקוטר 26.
במיקסר מקציפים את הביצים עם הסוכר לקבלת תערובת אוורירית ותפוחה כ- 2 דקות
למזוג לקערת המיקסר בתנועות קיפול ידניות (לא להקציף) קמח שקדים וקמח מצה.
לצקת את התערובת פנימה לתוך התבנית המשומנת.
לפזר את השקדים הפרוסים על פני העוגה.
לאפות כ- 25 דקות עד שנועצים קיסם ויוצא יבש.
כשהעוגה בתנור להכין את הסירופ:
בסיר קטן להכניס את כל המרכיבים ולתת רתיחה אחת ולכבות.
כשהעוגה יוצאת חמה לחורר מעט עם קיסם ולמזוג בעדינות את הסירופ עליה.
כשהיא מתקררת לפזר אבקת סוכר.