לןגן

כתף טלה עם בצל ופולים

מאת: חופית אלמקייס, פורסם: 08/04/2024 | 19:45
כתף טלה עם בצל ופולים

תקציר המתכון: מנה בול לפסח שכל מי שיטעם יחסל את כל הסיר😄

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר שמתאים לתנור אני צורבת תחילה את הנתחים דקה מכל צד,מוציאה לצלחת.

  2. באותו הסיר מטגנת את הבצל עד להשחמה,מוסיפה סילאן ומקרמלת עוד כמה דקות,מוסיפה את התבלינים מערבבת ומוסיפה 2 כוסות מים חמים,טועמת ומתקנת טעמים אם צריך,מסדרת את הנתחים,מביאה לרתיחה,מכסה בנייר אפייה מצוקמק ורטוב וסוגרת את הסיר ומכניסה לתנור שחומם מראש ל200 מעלות לחצי שעה,אחכ מורידה ל170 לעוד שעה וחצי,בודקת שהנתחים רכים ואז מוסיפה את הפולים ומכניסה לעוד חצי שעה בערך ובתאבוו