לןגן

סלט ארתישוק

מאת: מרים הדר, פורסם: 07/04/2024 | 20:29
סלט ארתישוק

תקציר המתכון: את הסלט הזה חמותי ז"ל היתה מכינה כל פסח, ותמיד הסלט הזה היה גולת הכותרת, לא היה נשאר פירור , טעים ופיקנטי.

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

חומרים

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה

  2. תחתיות הארטישוק( אפשר להכין מסנפרוסט תחתיות מוקפאות) או פשוט לקלף את כל העלים החיצוניים עד שמגיעים לתחתית ומנקים את פלומת השערות, חותכים את התחתיות לפלחים. בגלל העבודה הרבה והכמות הגדולה של הארטישוק אנחנו התחלנו לקנות תחתיות ארטישוק מוקפאות.

  3. מחממים שמן בסיר, מוסיפים את מיץ הלימון, הריסה מלח ומים, שמים את פלחי הארטישוק ומבשלים על אש בינונית, בודקים שפלחי הארטישוק רכים, לסגור את הגז ,בערך כחצי שעה לכמות הזו. לשמור בקופסה במקרר.