תקציר המתכון: מנה חגיגית וטעימה ברמות שכל מי שיטעם יבקש את המתכון
קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
על משטח עבודה אני מניחה 2 ניירות כסף בגודל שיעטפו את כל הנתח,ומעל נייר אפייה ומניחה את הנתח. נועצת בכולו סכין חדה עושה חריצים קטנים ומכניסה את שיני השום.
בקערה מערבבת את כל מרכיבי המרינדה ומעסה הייטב את הנתח מכל הצדדים ומפזרת מעל את תערובת התבלינים.סוגרת הייטב את הנייר כסף,מומלץ להשאיר לילה לפני במקרר,ולמחרת להוציא חצי שעה לפני על השיש ואחכ מכניסה לרוסטר או כל תבנית שמיועדת לתנור,מחממת תנור ל200 מעלות מכניסה את הנתח לחצי שעה,ואחכ מורידה ל170 ל-3,4 שעות תלוי בגודל הנתח.מידי פעם בודקים עם סכין שהבשר רך הוא צריך להגיע לרמה שממש נוגעים בו והוא מתפרק
כשהוא רך אני מוזגת מעליו את הרוטב שבתבנית ומכניסה אותו להשחמה ללא הכיסוי לכמה דקות רק עד שמקבל צבע יפה.