חרוסת של סבתא אלגרה
מאת: איציק שלמה, פורסם: 02/04/2024 | 07:49
קטגוריה: פסח,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
100 גרם אגוזים טחונים
-
100 גרם שקדים טחונים
-
100 גרם צימוקים כהים
-
100 גרם משמש
-
100 גרם תמרים (ללא חרצנים)
-
1 תפוז שלם מקולף.
-
1 תפוח עץ גראנד מקולף(ירוק).
-
1/2 כוס תירוש (לא יין).
אופן הכנה
-
לערבב הכל יחד ולטחון !!
-
לבשל כדקה/שתיים על אש קטנה.
-
חג פסח שמח