לןגן

קובה מיוחדת חמוסתה

מאת: אורה ארגוב , פורסם: 04/03/2024 | 18:10
קובה מיוחדת חמוסתה

תקציר המתכון: ווואווו אייזה טעימה🔥

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להכין בצק רך כמו פלסטלינה מהסולת

  2. לתת מנוחה 20 דקות.

  3. לטגן את הבצלים והבשר הייטב לטבל לצנן ולסנן מינוזלים.

  4. הכנת המרק..

  5. לטגן את הבצל בכף שמן לא יותר

  6. להוסיף את הסלרי והסלק החתוך

  7. לערבב הייטב

  8. להוסיף ציר בשר או מים עד גובהה חצי סיר

  9. לתבל ולהמשיך לבשל עד רכות הגיבעולים.

  10. בעזרת ידיים טבולות במים ליצור כדור יפה ליפתוח דק ולמלא בבשר.

  11. ליסגור הייטב וכך הלאה.. ניתן להקפאה.

  12. להתחיל לשים בתוך המרק כול פעם כמות לא הכול ביחד, כול פעם להוסיף עוד כמות .

  13. לא לערבב רק לנענע את הסיר מידי פעם

  14. לבשל כ30 דקות ולהגיש ..ליטעום לפני יש אפשרות להוסיף עוד מיץ לימון.

  15. בהצלחה אורה🌹🌹🌹