תקציר המתכון: טעים מאד
קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
עושים חריצים בדג משמנים היטב בשמן זית מפזרים מלח ופלפל
פורסים את הבצלים עליהם מפזרים כ-10 תפוחי אדמה ומעל את עגבניות השרי. מפזרים מלח פלפל ושמן בנדיבות
מכניסים ל25-30 דקות לאפיה בתנור שחומם על 250
מעלות.
אחר כך מוציאם מניחים בתבנית את הדג בין החריצים שמים
פרוסות לימון. מורידים את התנור ל-230 ואופים עוד 20 דקות
עד שמזהיב יפה.
זהו טעים מאד