לןגן

פורל אדום בתנור

מאת: שרה זקן, פורסם: 29/01/2024 | 21:47
פורל אדום בתנור

תקציר המתכון: טעים מאד

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. עושים חריצים בדג משמנים היטב בשמן זית מפזרים מלח ופלפל

  2. פורסים את הבצלים עליהם מפזרים כ-10 תפוחי אדמה ומעל את עגבניות השרי. מפזרים מלח פלפל ושמן בנדיבות

  3. מכניסים ל25-30 דקות לאפיה בתנור שחומם על 250

  4. מעלות.

  5. אחר כך מוציאם מניחים בתבנית את הדג בין החריצים שמים

  6. פרוסות לימון. מורידים את התנור ל-230 ואופים עוד 20 דקות

  7. עד שמזהיב יפה.

  8. זהו טעים מאד