לןגן

חביתת עדשים אדומות

מאת: טובה הדאיה, פורסם: 21/01/2024 | 22:44

קטגוריה: ללא גלוטן, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. משרים 2 כוסות עדשים אדומות

  2. מסננים ושוטפים

  3. טוחנים במעבד מזון עם כוס מים

  4. מוסיפים תבלינים לפי הצורך.

  5. מרתיחים מחבת ומשמנים במעט שמן

  6. שופכים את העיסה למחבת ומשטחים עם כף.

  7. מחכים שיתייצב והופכים.

  8. מומלץ להגיש עם: טחינה וסלטים, ביצה קשה וכד'..