תקציר המתכון: הבשר רך, רוטב סמיך - עונג
קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
מתחילים בהכנה יום לפני ההגשה
לבשל 40 דקות בסיר לחץ או שעה וחצי בסיר רגיל על אש בינונית את הנתח יחד עם הבצל החתוך, הסלרי והתבלינים.
את מי הבישול לסנן ולהניח בקופסה במקרר ואת הנתח בנפרד להניח בקופסה במקרר עד להכנה למחרת.
בסיר רחב שמתאים גם לתנור לטגן ב- 3 כפות שמן את הבצלים החתוכים. להוסיף את הפטריות החתוכות ולטגן יחד עוד 3 דקות. להוסיף את כל התבלינים ולערבב היטב.
לחתוך את הבשר לפרוסות רצויות ולהניח בסיר. לטגן משני הצדדים כדקה מכל צד.
להוסיף 2 כוסות ממי בישול הבשר (המים צריכים לכסות את הבשר אז להוסיף אם צריך) ולתת רתיחה אחת. להוריד את האש לנמוכה ולבשל שעה וחצי נוספות.