מרק חרירה עם עדשים
מאת: מירי גולני, פורסם: 03/01/2024 | 18:48
קטגוריה: מרקים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
1 בצל מוזהב
-
3 עגבניות מגוררות
-
2 תפוחי אדמה חתוכים לריבועים קטנים
-
4 גזרים חתוכים
-
כוס עדשים ירוקות
-
חצי צרור פטרוזיליה קצוצה, צרור כוסברה קצוצה, ראש סלרי והעלים
-
2 כפיות מלח, 1/2 כפית פלפל שחור, 1/2 כף כורכום
אופן הכנה
-
מזהיבים בצל, מגרדים בסיר 3 עגבניות, ומוסיפים את שאר המרכיבים
-
מוסיפים מים ומבשלים כשעה וחצי, מוציאים מהמרק את עלי הסלרי
-
טועמים אם צריך לשפר תיבול