לןגן

פשטידה ברוקולי

מאת: נטלי באבאי , פורסם: 29/12/2023 | 21:00
פשטידה ברוקולי

תקציר המתכון: טעים וקליל בטירוף

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות).

  2. ף

  3. חותכים את הברוקולי ושמים בקערה גדולה.

  4. מוסיפים את החמאה המומסת, הגבינות, השמנת החמוצה, הביצים, הקמח והאגוז המוסקט ובוחשים היטב. מתבלים במלח ובפלפל לפי הטעם ובוחשים היטב.

  5. משמנים את התבנית וזורים בתחתיתה לחומר ,

  6. מפזרים מעל גבינה לפי הטעם מעל תערובת הברוקולי ואופים כ-50 דקות.