לןגן

רולדה עם קרם

מאת: מרים הדר, פורסם: 24/12/2023 | 19:27

תקציר המתכון: מתכון שהייתי אופה לפני הרבה שנים, שילדיי היו קטנים, ותמיד לא נשאר פירור?

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להפריד חלבונים מחלמונים

  2. להקציף את החלבונים עם הסוכר

  3. להוסיף את החלמונים לערבב בעדינות

  4. להוסיף את הקמח בהדרגה ואת השמן, לערבב בתנועות קיפול

  5. בתבנית של התנור לשים נייר אפיה

  6. לצקת את התערובות לתבנית

  7. לאפות ב180 מעלות עד הזהבה קלה

  8. או לנעוץ קיסם ושיוצא יבש.

  9. הקרם

  10. לשים בקערה, שמנת מתוקה , חלב, פודינג וניל להקציף היטב.

  11. להוציא בזהירות את העוגה ולגלגל על בד לח

  12. לפתוח שוב למרוח את הקרם, לגלגל שוב

  13. למרוח מעל את הקרם.

  14. ניתן לחמם שוקולד מריר מעט במיקרו ולקשט מעל העוגה