קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
1 - חותכים את הדלועים לחצאים ומרוקנים מגרעינים בעזרת כף.
2- מניחים את חצאי הדלועים בתבנית ומברישים בשמן זית.
3 -אופים בתנור שחומם מראש בחום של 180 מעלות כ20- דקות, או
עד שהדלעת רכה.
4 - מבשלים את הקינואה במים רותחים כ20- דקות. מסננים משאריות
המים ומקררים.
5-מערבבים את הקינואה בקערה, יחד עם כל מרכיבי המלית - פירות
יבשים, סויה, סילאן, אגוזי לוז, נענע, קינמון, חומץ, מיץ ליים, שמן
זית ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
6- ממלאים את חצאי הדלועים במלית המוכנה.
7- אופים בתנור שחומם מראש בחום של 100 מעלות, 10 דקות עם
נייר כסף ועוד 10 דקות ללא נייר כסף.