לןגן

דלעת ערמונים במילוי קינואה

מאת: חנה גולן, פורסם: 22/12/2023 | 14:49

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1 - חותכים את הדלועים לחצאים ומרוקנים מגרעינים בעזרת כף.

  2. 2- מניחים את חצאי הדלועים בתבנית ומברישים בשמן זית.

  3. 3 -אופים בתנור שחומם מראש בחום של 180 מעלות כ20- דקות, או

  4. עד שהדלעת רכה.

  5. 4 - מבשלים את הקינואה במים רותחים כ20- דקות. מסננים משאריות

  6. המים ומקררים.

  7. 5-מערבבים את הקינואה בקערה, יחד עם כל מרכיבי המלית - פירות

  8. יבשים, סויה, סילאן, אגוזי לוז, נענע, קינמון, חומץ, מיץ ליים, שמן

  9. זית ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.

  10. 6- ממלאים את חצאי הדלועים במלית המוכנה.

  11. 7- אופים בתנור שחומם מראש בחום של 100 מעלות, 10 דקות עם

  12. נייר כסף ועוד 10 דקות ללא נייר כסף.