לןגן

נודלס

מאת: חנה גולן, פורסם: 22/12/2023 | 14:05

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לרוטב

אופן הכנה

  1. להרתיח ולבשל את האטריות לפי הוראות יצרן ולהניח בצד.

  2. לתוך ווק חם ולוהט ומשומן להכניס כל ירק בנפרד לטיגון קל וקצר: להתחיל בבצל, להוסיף גזר, פלפל וצ'ילי, פטריות וכרוב בסוף. להעביר לצלחת בצד.

  3. באותו ווק להוסיף שמן ולהכניס את רצועות החזה והעוף/ הבשר. להקפיץ קלות עד שהופכות ללבנות. להניח בצלחת בצד.

  4. להכנת הרוטב להוסיף לתוך הווק החם סויה, טריאקי, שמן שומשום, סילאן, כפית צי'לי גרוס, רבע כוס מים, וכף קורנפלור.

  5. לערבב עד שמסמיך קצת ולהוסיף את אגוזי הקשיו .

  6. להוסיף פנימה את האטריות, ולערבב.

  7. להוסיף את הירקות פנימה, ולערבב.

  8. להוסיף את הבשר ולערבב.

  9. לקישוט לפזר בצל ירוק מלמעלה. ניתן גם לקשט בשומשום.

  10. הערות

  11. ניתן להשתמש בכל סוג פסטה

  12. להסמכת הרוטב להוסיף קורנפלור- ואז הוא נדבק לאטריות ונהיה סמיך וטעים!

  13. הקפצת הירקות היא בווק לוהט לזמן קצר. חשוב שלא יאבדו מחיוניותם ויישארו קשים.