לןגן

פרפדלה

מאת: מלי מאירוב, פורסם: 24/03/2015 | 23:17
פרפדלה

תקציר המתכון: פרפדלה מושלמת קלי קלות

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 4, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לפרפדלה...להרתיח סיר מים עם כפית.מלח ולבשל תוך ערבוב חמש דקות את הפסטה..לסנן ולשטוף ...בסיר רחב לשים שמן זית בנדיבות...לחתוך דק שש שיני שום...ולטגן על אש הכי נמוכה עשר דקות עם ערהוב תמידי...להוסיף פטריות חתוכות ועשר עגבניות שרי חצויות ובצל ירוק חתוך...להקפיץ שתיי דקות...לפזר מלח גס וצילי גרוס..לערבב את הפסטה בתערובת הירקות..למזוג לצלחת שהיא חמה ולפזר גבינת פטה...מעדן!!!...