לןגן

סופריטו בשר משגע

מאת: סמדר יפרח, פורסם: 11/12/2023 | 15:23
סופריטו בשר משגע

תקציר המתכון: תבשיל בשר נמס ותפוחי אדמה נימוחים ומשגעים

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן בשמן עמוק את קוביות תפוחי האדמה, עד שהם מקבלים גוון זהוב יפה, להוציא לצלחת עם נייר סופג, לטגן בסיר את קוביות הבשר ב4 כפות שמן עד שהוא מזהיב מכל הכיוונים ולהעבביר לקערה, לשים בסיר את הבצל ולטגן עד לצבע זהוב, להוסיף את שיני השום, תפוחי האדמה והבשר ולתבל, להוסיף כ-2 כוסות מים רותחים ולהביא לרתיחה, מידי פעם לפתוח את הסיר ולבדוק שיש מספיק נוזלים, ואם צריך להוסיף עוד מים רותחים, להנמיך את הלהבה להכי נמוכה, ולבשל כשעתיים- שעתיים וחצי, עד שהבשר רך מאוד, אפשר להגיש עם אורז לבן, לעוד מתכונים טעימים וקלים להכנה, חפשו ביוטיוב סמדר יפרח!