לןגן

ספינג

מאת: זהר מנדל, פורסם: 08/12/2023 | 08:47
ספינג

תקציר המתכון: טעים, יצא מעולה

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מערבבים את כל המצרכים לבצק רך ונוזלי

  2. נותנים לו לתפוח ולהכפיל את נפחו

  3. לשים שוב ומתפיחים להכפלת הנפח

  4. מחממים שמן, טובלים את הידיים בקצת שמן, לוקחים חופן של בצק, יוצרים בו חור, מותחים את השוליים ליצירת צורת בייגלה ומכניסים לשמן, מטגנים משני הצדדים, מוציאים מספיגים משמן וטובלים בסוכר משני הצדדים

  5. ● בתמונה - כמות מחצי קילו