לןגן

זנגולה

מאת: זהר מנדל, פורסם: 08/12/2023 | 07:11

תקציר המתכון: חסר תמונה - עוד לא עשיתי

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מערבבים את מצרכי הבצק - יוצא בצק נוזלי וזה טוב, מכסים ונותנים לבצק לנוח 10-15 דקות

  2. מכינים את סירופ הסוכר -

  3. שמים סוכר ומים ומרתיחים, מבשלים על אש נמוכה 10 דקות שיסמיך ואז מוסיפים את מיץ הלימון

  4. מחממים שמן לטיגון

  5. שמים במשפך או בשקית זילוף את הבצק הנוזלי ומזלפים לשמן החם עיגול ובתוכו עוד עיגול

  6. מטגנים, מסננים משמן ומטבילים בסירופ, מסננים מנוזלים ומגישים