לןגן

סלט תפוחי אדמה, ביצים ובצל, בטעם של פעם

מאת: מירי גולני, פורסם: 04/12/2023 | 17:01
סלט תפוחי אדמה, ביצים ובצל, בטעם של פעם

תקציר המתכון: סלט טעים מאוד, קרדיט למתכון של עדי קאופמן-אורבך

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מועכים את תפוחי האדמה (כמו פירה), מועכים ביצים וקוצצים את הבצל דק דק

  2. מערבבים הכל ומוסיפים את השמן, מלח ופלפל

  3. טועמים ומשפרים טעמים