לןגן

מרק חרירה

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 03/12/2023 | 20:18
מרק חרירה

תקציר המתכון: המרק מתאים לימי החורף הקרים טעים ובריא

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר שמים שמן בצל קצוץ דק ומטגנים עד להזהבה, מוסיפים את החומוס המבושל, העדשים השטופות ומערבבים היטב, מוסיפים את קוביות העגבניות, תבלינים ומערבבים וממשיכים לבשל מוסיפים מים חמים מערבבים מביאים לרתיחה מנמיכים את האש ומבשלים על אש קטנה במשך 20 דקות. לאחר מכן מוסיפים את הרסק העגבניות ומערבבים.

  2. בכוס שמים קמח ומים ומערבבים לבלילה אחידה מוסיפים את הקמח למרק מערבבים מוסיפים את האטריות הדקות מערבבים מבשלים 2-4 דקות מוסיפים כוסברה ופטרוזיליה מערבבים מכבים את הגז מוזגים לקערה ונהנים מהמרק.