קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
מביאים סיר גדול עם מים מומלחים לרתיחה מוסיפים את הספגטי ומבשלים את הספגטי לפי הוראות היצרן.
שומרים 1/4 ממי הספגטי.
בסיר גדול ממיסים חמאה ומוסיפים שום, מוסיפים מוסיפים את השמנת וטורפים באיטיות מוסיפים את הקמח מערבבים יחד עד שלרוטב את גושים, מוסיפים מלח ופלפל שחור מוסיפים את גבינת הפרמזן ומערבבים יחד.
מסננים את הספגטי ומיד שוטפים תחת מים קרים.
ברגע שהרוטב מקבל מרקם סמיך, מוסיפים את הספגטי ומערבבים יחד עד שכל הספגטי מצופים ברוטב, מוסיפים פנימה את מי הספגטי ומערבבים מקשטים במלח פלפל וגבינת פרמזן טרייה.