תקציר המתכון: לחם שיבולת שועל לארוחת בוקר ללא קמח וללא חמאה
קטגוריה: שיבולת שועל, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
תחילה מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
בקערה שמים שיבולת שועל, מלח, סודה לשתייה, גרעיני חמניות, גרעיני דלעת, זרעי פשתן ומערבבים היטב, מוסיפים את המים והביצה ומערבים היטב עד שכל העיסה התערבבה משמנים תבנית אפייה מאורכת היטב, מוסיפים את החומץ ומערבבים היטב.
שופכים את הבלילה לתוך התבנית ומיישרים אופים במשך 30-35 דקות.