לןגן

לחם משיבולת שועל

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 03/12/2023 | 18:04
לחם משיבולת שועל

תקציר המתכון: לחם משיבולת שועל קל ובריא מאד

קטגוריה: שיבולת שועל, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה מערבבים קואקר, מלח, סודה לשתייה, זרעי פשתן וגרעיני חמניות ודלעת מערבבים הכל ביחד.

  2. מוסיפים את היוגורט והביצה ומערבבים היטב עד לקבלת עיסה דלילה מוסיפים את החומץ ומערבבים היטב.

  3. משמנים היטב תבנית מאורכת שופכים לתוכה את עיסת הבצק מיישרים מפזרים מעל גרעינים ואופים בתנור בחום של 180 מעלות 30-35 דקות.