לןגן

עוגיות שושנים

מאת: עינת דגא, פורסם: 29/11/2023 | 10:23

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לבצק

למילוי

אופן הכנה

  1. בצק:

  2. לחתוך את החמאה לקוביות להוסיף קמח אבקת אפיה סוכר וניל חלמונים ובסוף את חצי כוס חלב הבצק להכניס למקרר לחצי שעה

  3. בינתיים להכין את המילוי לטרוף את הביצים עם הסוכר ובסוף להוסיף את האינסטנט פודינג בהדרגה להוציא את הבצק מהקירור לפתוח אותו בין שתי ניירות אפייה למלא את את המרנג לגלגל להכניס לחצי שעה להקפאה לחתוך בצורת שושנים ולאפות בחום של 160 170° בין 20 ל-30 דקות