לןגן

עוגת תפוחים בחושה רכה וטעימה בטרוף

מאת: סוני יאיר, פורסם: 07/11/2023 | 20:43
עוגת תפוחים בחושה רכה וטעימה בטרוף

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. הכנת מילוי התפוחים

  2. להכניס את כל החומרים לסיר ולבשל על להבה בינונית בערך 20 דקות עד שלא ישאר נוזלים. לערבב כל כמה דקות .זהירות לא ליבש שישאר לח עם מעט מאוד נוזלים

  3. לקרר היטב.

  4. הכנת תערובת העוגה

  5. כוס מדידה חד פעמי חם

  6. להקציף את הביצים בשלמותם להוסיף את הסוכר להקציף עד לקבלת קצף יפה ואורירי. להוסיף את החמאה ולערבב,להוסיף את השמנת ולערבב במהירות איטית להוסיף את הלימון וסוכר וניל לערבב מעט

  7. לכבות את המיקסר ולהוסיף את הקמח בתנועות עטיפה עד שכל הקמח יבלע. חשוב לא לערבב יותר מידי..

  8. תבנית

  9. למרוח היטב בחמאה ועל החמאה לפזר סוכרלהשתדל שיהיה על כל התבנית.

  10. לשפוך מעט מתערובת העוגה, ומעל את התפוחים, ושוב תערובת. לאפות בחום של 180 מעלות בתנור רגיל לא טורבו

  11. כאשר העוגה התקררה לפזר אבקת סוכר.