לןגן

חמין של אמא

מאת: שרה זקן, פורסם: 06/11/2023 | 17:07
חמין של אמא

תקציר המתכון: נפלא מאד

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קשה

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מקפיצים את פרוסות הבצל בכף שמן עד שקיפות

  2. אחרי טיגון קל מוסיפים את חלקי העוף כאשר העור כלפי מטה. מזהיבים יפה משני הצדדים עשר דקות

  3. מוסיפים את העגבניה המגורדת מוסיפים את כל התבלינים ומערבבים כחמש דקות.

  4. מוסיפים אורז שטוף מסדרים יפה מעל מוסיפים את המים כוס וחצי ועוד קצת.מנמיכים להבה מכסים

  5. מבשלים 20 דקות עד שנגמרים המים

  6. מניחים נייר אפיה מכניסים לתנור על 100 מעלות

  7. למשך לילה