לןגן

סלמון כבוש-גרבלקס

מאת: שרה זקן, פורסם: 04/11/2023 | 12:16
סלמון כבוש-גרבלקס

תקציר המתכון: קל וטעים

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקצוץ דק מאד את השמיר

  2. להוסיף כף מלח גס וכף סוכר

  3. להוסיף כמה גרגירים של פלפל אנגלי טחון

  4. ומעט לימון מגורד

  5. לערבב היטב ולפזר על הסלמון

  6. לעטוף הכול בניילון

  7. נצמד

  8. לילה במקרר

  9. לנקות היטב

  10. לפרוס דק ויפה

  11. להגיש עם שמיר