לןגן

מרק תירס

מאת: אביטל אבישר, פורסם: 21/10/2023 | 20:53

תקציר המתכון: מרק מחמם, מנחם ומשביע לעונת החורף

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מטגנים בצל בשמן עד שמזהיב, מוסיפים גזר, בטטה וסלרי וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב.

  2. מוסיפים קופסת שימורים תירס עם הנוזלים + קופסת שימורים מסוננת וממשיכים לערבב.

  3. מוסיפים 2 כוסות מים ומביאים לרתיחה. במקביל, מערבבים בחצי כוס מים כף קורנפלור שופכים לסיר הרותח.

  4. מוסיפים מלח פלפל ומבשלים כ 30 דק', ולאחר מכן טוחנים את המרק.

  5. ניתן להוסיף מים במידה וסמיך מדי.