לןגן

קרפ צרפתי במילוי גבינת ושמנת מתוקה וזילוף סירופ מייפל

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 17/10/2023 | 20:29
קרפ צרפתי במילוי גבינת ושמנת מתוקה וזילוף סירופ מייפל

תקציר המתכון: מהיר טעים וקל להכנה

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1)מערבבים את כל המצרכים עד לקבלת בלילה לא דלילה ולא סמיכה

  2. 2) טובלים את המכשיר של הקרפים ממש דקה והופכים את הקרפ אם אין לכם מכשיר

  3. שופכים קצת בלילה למחבת טפלון משומנת ואך ורק סיר טפלון לא אחרת להצלחה

  4. ומטגנים מצד לצד כדקה עד 2 דקות כל צד עד להזהבה

  5. 3) מקציפים את כל החומרים של המלית עד לקבלת תערובת יציבה ומעבירים ושקית זילוף

  6. 4)שמים על שולחן עבודה קרפ , מזלפים פס של המלית

  7. על כל קרם ומקפלים שני הצדדים ומגלגלים ומזלפים סירופ מייפל או סירופ שוקולד אפשר גם אבקת סוכר

  8. בתאבון