תקציר המתכון: קל להכנה וטעים ברמות 😋😋
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
1)מערבבים סוכר וסוכר וניל ושמים בצד
2)מערבבים 90 גרם חלב עם 90 גרם שמן ושמים בצד
3)מפרידים ביצים
ושמים קורט מלח בחלמונים ומערבבים ושמים בצד
4)שמים קורט מלח בחלבונים ומתחילים להקציף עד שנוצר קצף לבן אז זה הזמן להוסיף סוכר עם סוכר וניל בהדרגה וממשיכים להקציף עד לקבלת קצף יציב
5) ממיסים את השוקולד עם 100 גרם שמנת מתוקה ושמים בצד
6)מוסיפים את החלמונים ומערבבים ללא מיקסר
7)מנפים את הקמח ,אבקת אפייה וקקאו מעל הקצף ומקפלים בעדינות עד שאין גושים
8)שמים 3 כפות בהדרגה של הבלילה בתערובת של החלב ושמן ומערבבים היטב
9) ושופכים את כל לתערובת ושוב מערבבים היטב, שופכים לתבנית בקוטר 24 ס"מ או 26 מרופדת בנייר בתחתית וגם בדפנות ודופקים את התבנית על השולחן כך שהאוויר יצא ,
ואופים בתנור שחומם מראש ל 170 כ 40 עד 45 דקות מחלצים את העוגה ומניחים אותה על צלחת הגשה וחוצים את העוגה לשניים
10) אופן ההכנת הקצפת גבינה
מכניסים לקערת המיקסר את השמנת המתוקה חלב גבינת שמנת ואבקת סוכר ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה
11) יוצקים על מחצית העוגה ומכסים שכבה של עוגה ומשירים קצת קצפת לזילוף
12)אופן הכנת הגנאש שוקולד
מביאים לרתיחה את השמנת המתוקה מוסיפים את השוקולד מכסים וממתינים כדקה ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה
13) שופכים על העוגה ומכניסים למקרר לחצי שעה
14)מעבירים את הקצפת גבינה לשקית זילוף ומזלפים סביב ואפשר לקשט מה שבא לכם השמיים הם הגבול