תקציר המתכון: קל וטעים
קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
לקלף ולקצוץ דק את העגבניות לקצוץ דק את השום וגם את הפלפל האדום
לחמם מחבת או סיר עם 2 כפות שמן להקפיץ על אש מאד גבוהה חמש דקות
להוסיף את הבצל הקצוץ ועוד קצת על האש הגבוהה
להוסיף 2 כפות רסק ורבע כוס מים
להוסיף מלח סוכר פפריקה וחצי לימון
לבשל עוד קצת על אש גבוהה
לכבות
להוסיף חופן פטרוזיליה קצוצה דק