לןגן

מלפוף מדפי פילו

מאת: שרה זקן, פורסם: 07/10/2023 | 17:21
מלפוף מדפי פילו

תקציר המתכון: קל קל טעים וזול בקלוריות

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטחון אגוזים פיסטוק ותמרים

  2. לפרוס דף לחלק ל-2 לשמן היטב.

  3. להניח בתחילת העלה בצד הרחב 2-3 כפות מהמילית

  4. להתחיל לגלגל ואז להניח מקל עץ ולגלגל עליו

  5. לקווץ את המלפוף משני הכיוונים. להניח בתבנית אפיה

  6. להתיז שמן

  7. לאפות ב-180 מעלות עד שמזהיב

  8. כמובן שאפשר להכפיל כמויות