עוגיות סהרונים מטורפות עם חמאה ושקדים
מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 03/10/2023 | 23:50
תקציר המתכון:
טעים אשששש🔥
קטגוריה: עוגיות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר חלבי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
עוגיות סהרונים מטורפות עם
-
חמאה ושקדים
-
מצרכים הדרושים
-
300 גרם חמאה רכה
-
100 גרם אבקת סוכר
-
2 ביצים
-
150 גרם אבקת שקדים
-
390 גרם קמח לבן
-
אבקת סוכר לפני אפיה ואחרי
-
1)שמים בקערת המיקסר
-
את החמאה הרכה ואבקת סוכר ומערבבים עד לקבלת משחה חלקה
-
2) מוסיפים את הביצים וממשיכים לערבב עד לאיחוד
-
3) מוסיפים את האבקת שקדים בהדרגה ושוב מערבבים עד לאיחוד
-
4) הקמח נכנס בהדרגה ושוב מערבבים עד לקבלת בצל לא כל כך חלק , מכסים בכיסוי ניילון או ניילון נצמד ומכניסים למקרר למנוחה של חצי שעה
-
5) מחלקים את הבצק לכדורים של 25 גרם ומגלגלים לרצועה ויוצרים צורת ירח
-
6) מניכים אותם על מגש מרופד בנייר אפייה ומפזרים אבקת סוכר ואופים בתנור טורבו שחומם מראש ל180
-
כ 13 דקות 🕚 ומפזרים אבקת סוכר אחרי שהתקררו
-
שומרים אותם בצנצנת אטומה
אופן הכנת:
אופן הכנה
-
1)שמים בקערת המיקסר
-
את החמאה הרכה ואבקת סוכר ומערבבים עד לקבלת משחה חלקה
-
2) מוסיפים את הביצים וממשיכים לערבב עד לאיחוד
-
3) מוסיפים את האבקת שקדים בהדרגה ושוב מערבבים עד לאיחוד
-
4) הקמח נכנס בהדרגה ושוב מערבבים עד לקבלת בצל לא כל כך חלק , מכסים בכיסוי ניילון או ניילון נצמד ומכניסים למקרר למנוחה של חצי שעה
-
5) מחלקים את הבצק לכדורים של 25 גרם ומגלגלים לרצועה ויוצרים צורת ירח
-
6) מניכים אותם על מגש מרופד בנייר אפייה ומפזרים אבקת סוכר ואופים בתנור טורבו שחומם מראש ל180
-
כ 13 דקות 🕚 ומפזרים אבקת סוכר אחרי שהתקררו
-
שומרים אותם בצנצנת אטומה