קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
1)מוציאים לכל פטרייה את הרגליים שלהם ובעזרת כפית/כף מנקים את התכולה שלה בעדינות עד ליצירת קערת פטרייה (את כל השאריות שומרים בצד)
2)במחבת שמים כף שמן זית ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה, ואת רגליי הפטריות שנותרו קוצצים ומוסיפים למחבת, לאחר מכן מוסיפים את השום עם התבלינים, מוסיפים את הבשר ואת העלים הקצוצים, מערבבים ומבשלים בערך 10 עד שהנוזלים נספגים והבשר מוכן
3)לאחר שהבשר הצטנן מעט ממלאים כל פטרייה בתערובת, ומעל סוגרים עם רצועות בצק עלים (6 רצועות לכל פטרייה-כמו בריל)
4)אפשר להבריש את הבצק עלים בביצה טרופה או לרסס קצת שמן זית, ואז להכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות טורבו עד שהבצק עלים מזהיב מעט. ממש ממליצה על רוטב פטריות מעל!!! משדרג ברמותתת