לןגן

טורטיה במילוי חזה עוף בטטה ובצל

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 22/09/2023 | 16:56

תקציר המתכון: כל מילה מיותרת 😋😋😋

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לטיגון:

אופן הכנה

  1. 1)מטגנים את הבצל

  2. כ5 דק⏱ לאחך מכן מכניסים את הבטטה

  3. 2) מכניסים את החזה עוף בצד מערבבים עד

  4. להזהבה ,

  5. מכניסים את כל השאר וממשיכים לטגן עד להתרכחות של הבטטה

  6. 3) מכניסים את התערובת לקירור מוחלט

  7. 4) פורסים טורטיה על שולחן עבודה ושמים בקצה 2 כפות של המלית, מקפלים את שני הצדדים ומגלגלים ומדביקים את הסוף עם קמח ומים

  8. 5) מגלגלים אותם בביצה ומגלגלים בפירורי לחם

  9. 6) מטגנים בשמן לא עמוק רק בחצי הגובה

  10. ואפשר להגיש עם רוטב צ'ילי רוטב או טריאקי מה שבא לכם

  11. בתאבוו