לןגן

עראיס :חצאי פיתות ממולאות בבשר טחון

מאת: שרה זקן, פורסם: 18/09/2023 | 18:12
עראיס :חצאי פיתות ממולאות בבשר טחון

תקציר המתכון: קל קל וטעים טעים

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים היטב את הבשר הטחון על כל המרכיבים שלו. מברישים את הפיתות בשמן זית מחלקים לכדורים ומכניסים לחצאי הפיתה. צולים בתנור או בטוסטר עד שמשחים. מגישים עם סלט ערבי טחינה זיתים חמוצים ומה שאוהבים.