לןגן

קיגל תפוחי אדמה מלוח

מאת: מירי גולני, פורסם: 26/07/2015 | 20:59
קיגל תפוחי אדמה מלוח

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לגרד את תפוחי האדמה המקולפים והבצל במגימיקס.

  2. לסחוט את התערובת מנוזלים

  3. להוסיף לתערובת תפו"א והבצל את שאר המצרכים. (אני השתמשתי בשמן רגיל. לא שמן רותח)

  4. אפשר להוסיף עוד 2 בצלים מטוגנים

  5. לצקת את התערובת ל-2 תבניות אינגליש קייק.

  6. להתיז מלמעלה מעט שמן כדי שהקיגל לא יצא ייבש.

  7. לאפות כשעתיים.