לןגן

אפיו- סלרי וגזר

מאת: שרה זקן, פורסם: 04/09/2023 | 10:14
אפיו- סלרי וגזר

תקציר המתכון: אין יותר טעים מאפיו. אין שולחן חג פסח בלעדיו

קטגוריה: פסח, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקרצף 2-3 ראשי כרפס טריים ויפים

  2. לחלק ל-2 ולעשות פרוסות לא דקות

  3. 3-4 גזרים מנוקים ומחולקים בגודל בינוני

  4. 2 ענפים יפים של סלרי

  5. לימון סחוט-2

  6. 2-3 כפות סוכר

  7. 2 כפות שמן

  8. כוס מים

  9. להכניס לסיר שמן סוכר לימון סחוט ומים להרתיח להמיס את הסוכר אחרי כמה דקות לפרוס את הסלרי והגזר ועלי סלרי חתוכים גדול להעביר לסיר

  10. לבשל יחד עד שלא ממש רך מעט קשה