לןגן

עוגת טבורוג

מאת: שרה זקן, פורסם: 28/08/2023 | 13:03
עוגת טבורוג

תקציר המתכון: כל כך נפלאה שתרצו להכין כל שבוע ממש כמוני.

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לתוך קערה שמים את הגבינה והחלמונים סוכר תמצית וניל והסולת

  2. מערבבים במוט או בבלנדר

  3. מקציפים חלבונים לקצף יציב

  4. מוסיפים לתערובת 80 גרם צימוקים

  5. מוסיפים גם 20 גרם צנוברים.

  6. מערבבים למסה חלקה

  7. מוסיפים בקיפול 3 פעמים את הקצץ של החלבונים

  8. משמנים תבנית אינגליש קיי בחמאה

  9. מפזרים מעט סולת

  10. מעבירים את המסה לתבנית

  11. מפזרים מעל קצת קמח סולת

  12. אופים ב-180 מעלות 40 דקות

  13. העוגה צריכה להיות שחומה ויפה.

  14. אם צריך יותר זמן תשאירו עוד קצת

  15. משאירים את העוגה עוד חצי שעה בתנור פתוח. לא יותר! היא נשרפת

  16. מקררים. מחלצים. מפדרים עם סוכר