תקציר המתכון: פסטה טונה עם הרבה דברים טובים שלא תירצו להפסיק לאכול ממנה
קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
🔸 אופן הכנה :
חותכים בצל ופלפל אדום לרצועות, ועגבניות שרי לרבעים .
מחממים סיר עם שמן זית ומטגנים את הבצל, את העגבניות שרי ואת הפלפל האדום ומטגנים עד שהבצל מתחיל להשחים במכסה סגור .
מוסיפים לסיר את הזיתים ומערבבים, ולאחר מכן מוסיפים את הרסק עגבניות ו-2 כוסות מים מהסיר של הפסטה ומנמיכים את הלהבה .
אחרי 2 דקות מוסיפים את הטונה ומתבלים : מעט טימין, רבע כפית סוכר ורבע כפית שום גבישי .
לסיר פסטה :
שמים בסיר מים, כפית מלח ומעט שמן, מכסים את המכסה עד שהמים מבעבעים ומוסיפים את הפסטה ומערבבים .
כשהפסטה רכה מוסיפים אותה לסיר עם הרוטב ומערבבים, משאירים על אש קטנה לבערך 10 דקות