לןגן

עוגת ביסקוויטים מוס גבינה

מאת: מירי גולני, פורסם: 12/08/2023 | 18:59
עוגת ביסקוויטים מוס גבינה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערת מיקסר מקציפים במהירות גבוהה שמנת מתוקה, פודינג וניל ואבקת סוכר לקצף רך. מוסיפים את הגבינות, ושמנת חמוצה תוך כדי קיפול עם מרית עד לקבלת קרם אחיד ויציב

  2. בקערה שמתאימה לטבילת הביסקוויטים מכינים תערובת של נס קפה, סוכר וחלב

  3. טובלים בזריזות את הביסקוויטים בתערובת נס הקפה ומסדרים בשכבה אחידה בתחתית התבנית

  4. יוצקים 1/4 מתערובת הגבינה על שכבת הביסקוויטים ומשטחים לשכבה אחידה

  5. מסדרים שיכבה נוספת של ביסקוויטים טבולים בתערובת הקפה, ומעליהם 1/4 מכמות קרם הגבינה וכך הלאה עד שנגמרת תערובת הגבינה. מסיימים עם תערובת הגבינה

  6. לפני הציפוי בשוקולד, מצננים את התבנית במקפיא כשעה, או מקררים במקרר מספר שעות

  7. לקערית נוספת מכניסים את המרכיבים לציפוי השוקולד וממיסים במיקרוגל כדקה וחצי עד שהכל נמס. מערבבים היטב עד שהתערובת אחידה

  8. יוצקים את הציפוי על החלק העליון של העוגה, מנערים מצד לצד עד לכיסוי מלא של השוקולד

  9. מצננים במקרר כ-4 עד 5 שעות עד התייצבות מוחלטת והגשה