תקציר המתכון: שלמות כמו באולמות
קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
להפשיר את הדגים ולהשרות אותם בקערה עם מלח ולימון לילה לפני ההכנה או שעתיים לפני ההכנה במקרר
לשטוף את הדגים ולייבש היטב עם נייר סופג.
לחמם שמן במחבת לטיגון חצי עמוק (בדומה לטיגון שניצלים או קציצות)
להכין שתי קערות אחת עם תערובת הקמח ואחת עם תערובת הביצים.
לטבול את הדגים בתערובת הקמח היטב מכל הצדדים
לטבול בתערובת הביצים
לטגן עד הזהבה משני הצדדים ולהניח על נייר סופג.