תקציר המתכון: אין ארוחת שישי בלי דגים וחלה טובה בצד, אז הנה מתכון קליל לארוחת שישי שאפשר להכין כבר מהיום
קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
אופן הכנה :
חותכים לרצועות את הפלפל האדום, את העגבניות
חותכים לעיגולים דקים, את השום לפרוסות ואת הפטרוזיליה והכוסברה קוצצים דק .
בסיר ( הסיר לא על הכיירים בשלב הזה) מסדרים חצי מכל מה שחתכנו, שמים מעל מה שחתכנו את הדגים ולאחר מכן מפזרים את החצי שנשאר .
בקערה שמים שמן : לכמות הזאת אפשר חצי כוס (אפשר גם פחות- יצא מעולה בחצי כוס) ומוסיפים תבלינים לקערה : מלח,פלפל שחור, כמון,כורכום ופפריקה אדומה ומערבבים הכל, שופכים על הדגים ועל הירקות שבסיר ומעבירים את הסיר לגז כשהסיר מכוסה .
ניתן להוסיף במהלך הבישול מעט מים בדפנות של בסיר כדי שיהיה הרבה רוטב למי שאוהב
כשהדגים מוכנים להוריד מהגז .
עדיפות להגשה עם חלה של שבת 😍
בתאבון 🩵