לןגן

דגים מרוקאים

מאת: דניאל טרמפורוש כהן, פורסם: 03/08/2023 | 11:52
דגים מרוקאים

תקציר המתכון: אין ארוחת שישי בלי דגים וחלה טובה בצד, אז הנה מתכון קליל לארוחת שישי שאפשר להכין כבר מהיום

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

מצרכים

אופן הכנה

  1. אופן הכנה :

  2. חותכים לרצועות את הפלפל האדום, את העגבניות

  3. חותכים לעיגולים דקים, את השום לפרוסות ואת הפטרוזיליה והכוסברה קוצצים דק .

  4. בסיר ( הסיר לא על הכיירים בשלב הזה) מסדרים חצי מכל מה שחתכנו, שמים מעל מה שחתכנו את הדגים ולאחר מכן מפזרים את החצי שנשאר .

  5. בקערה שמים שמן : לכמות הזאת אפשר חצי כוס (אפשר גם פחות- יצא מעולה בחצי כוס) ומוסיפים תבלינים לקערה : מלח,פלפל שחור, כמון,כורכום ופפריקה אדומה ומערבבים הכל, שופכים על הדגים ועל הירקות שבסיר ומעבירים את הסיר לגז כשהסיר מכוסה .

  6. ניתן להוסיף במהלך הבישול מעט מים בדפנות של בסיר כדי שיהיה הרבה רוטב למי שאוהב

  7. כשהדגים מוכנים להוריד מהגז .

  8. עדיפות להגשה עם חלה של שבת 😍

  9. בתאבון 🩵