לןגן

נגיסי עוף בטמפורה וצ'ילי מתוק של סבתא לאה שכולם אוהבים - מתכון מנצח

מאת: לאה מאיר, פורסם: 01/08/2023 | 06:40
נגיסי עוף בטמפורה וצ'ילי מתוק של סבתא לאה שכולם אוהבים - מתכון מנצח

תקציר המתכון: מתכון שתמיד מצליח שאי אפשר להפסיק לאכול!!! מתכון שכולם אוהבים ילדים וגדולים קל פשוט להכנה והתוצאה נפלאה.

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

נדרש

לעוף

לטמפורה

לרוטב

אופן הכנה

  1. הכנת הטמפורה ...

  2. בקערה שמים את כל מרכיבי הטמפורה ומערבבים היטב בעזרת מטרפה ידנית עד לקבלת תערובת חלקה ללא גושים. (התערובת צריכה להיות מעט סמיכה כמו תערובת לפנקייק, אם צריך מוסיפים מעט מים).

  3. שמים בתוך הטמפורה את קוביות חזה העוף, מכסים בניילון נצמד ומקררים במקרר למשך חצי שעה, שעה.

  4. לאחר חצי שעה, שעה מחממים שמן עמוק בתוך סיר רחב, מכניסים לתוכו מספר קוביות עוף בצורה שלא תהיה צפופה מדי ומטגנים עד להזהבה.

  5. שימו לב!!! קוביות העוף ישקעו לתחתית הסיר, אך לאחר מספר שניות יצופו כלפי מעלה, אם קוביות העוף נדבקות זו לזו, הפרידו אותן בזהירות בעזרת סכין ומזלג, חוזרים על הפעולה עם כל קוביות העוף.

  6. הכנת הרוטב ...

  7. בקערה גדולה ועמוקה מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב עד לקבלת תערובת אחידה.

  8. מוסיפים את קוביות העוף המטוגנים לרוטב, מערבבים היטב היטב שכל קוביות העוף יצופו היטב ברוטב

  9. מעבירים לצלחת הגשה לצד אורז לבן מעדן ..

  10. זהו חברות וחברים תיהנו, אצלי הנכדים שלי הקטנטים זללו במיוחד נכדי איתן.

  11. בתיאבון! אז ... כנסו למטבח וספרו איך היה.