תקציר המתכון: תבשיל זיתים ברוטב אדום חריף שאפשר לאכול אותו גם כסלט קר ❤️סיון אסולין מלול
קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
נסנן קופסאת זיתים מנוזלים של הקופסא נעביר לסיר קטן עם מים עד לגובה נביא לרתיחה ונסנן את המים ושוב נחזור על הפעולה פעם נוספת ונניח בצד.
לטגן את העגבניות עם שמן בתחתית הסיר וכף שטוחה סוכר עד לריכוך, נוסיף את השום והפלפלים היבשים לעוד כמה שניות ואז את הרסק עגבניות,פפריקה, מלח, כורכום, ואבקת מרק עוף נערבב תוך טיגון לפתיחת התבלינים והרסק ממש 2 דקות ומייד נוסיף את הזיתים ומים עד לגובה הזיתים נבשל חצי שעה שהרוטב יסמיך בתיאבוןןן